Laat jouw feest schitteren in Geuzenhof!

Geuzenhof biedt de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een trouwfeest, jubileum, verjaardag of een ander feestelijk evenement. Laat ons ervaren team jouw visie tot leven brengen, terwijl je geniet van onze prachtige locatie en professionele service. Met sfeervolle ambiance, culinaire hoogstandjes en persoonlijke aandacht voor elk detail, zorgen wij ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en jouw gasten. Bij Geuzenhof draait alles om het creëren van bijzondere momenten die nog lang in herinnering zullen blijven.

De grote feestzaal

De weelderige grootsheid van onze grote feestzaal, waar de mogelijkheden voor feesten grenzeloos zijn. Met een capaciteit van 50 personen tot maximaal 150 personen voor diners en 180 gasten voor recepties, biedt deze zaal een prachtige setting voor elk evenement, groot of klein.

Of je nu een verfijnd diner, een sprankelende huwelijksreceptie of een bedrijfsgala plant, de grote feestzaal biedt de perfecte omgeving om jouw visie tot leven te brengen.

Met een gescheiden ingang kan je je gasten verwelkomen in stijl, terwijl het privéterras een idyllische setting biedt voor recepties bij mooi weer. Bovendien zorgt onze ruime privé-parking ervoor dat jouw gasten makkelijk en comfortabel kunnen arriveren.

Bij Geuzenhof streven we naar perfectie, zelfs op gastronomisch niveau. Laat onze culinaire experts jou betoveren met een scala aan verfijnde gerechten, bereid met de fijnste ingrediënten en gepresenteerd met vakmanschap en verfijning. Van exquise hors d'oeuvres tot uitgebreide buffetten en elegante diners.

Geuzenhof 'huiskamers'

Onze 'huiskamers', waar de gezelligheid van thuis samensmelt met de elegantie van een exclusieve setting. Met een keuze uit twee ingerichte ruimtes, waarvan één met een knusse openhaard, bieden wij de perfecte locatie voor bijeenkomsten vanaf 16 tot maximaal 50 personen.

Elke huiskamer heeft zijn aparte ingang, waardoor privacy gewaarborgd zijn. Bij mooi weer nodigen onze terrassen uit tot ontspannen recepties en genieten in de buitenlucht, omringd door het rustgevende groen van de omgeving. En dankzij onze ruime privé-parking kunnen jij en je gasten moeiteloos arriveren en vertrekken, zonder zorgen om parkeerplaatsen.

Wat jouw gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt op gastronomisch niveau. Onze getalenteerde chefs bereiden met passie een scala aan culinaire hoogstandjes, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse en lokale ingrediënten. 

Onze huiskamers zijn uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, waaronder draadloze microfoons, projectieschermen, en snel en betrouwbaar draadloos internet. Of je nu een presentatie wil geven, een workshop wil organiseren of een trainingssessie wil houden, wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw boodschap effectief over te brengen.