Een culinaire beleving die je zintuigen betovert!
Stap binnen bij Restaurant Geuzenhof en laat je meenemen op een gastronomisch avontuur vol smaak en creativiteit. Onze chef-kok presenteert met passie en vakmanschap gerechten die verrassen en verwennen. Van verse streekproducten tot exquise smaakcombinaties, elk gerecht vertelt zijn eigen verhaal. Ontdek een wereld van genot en verfijning, waar elke hap een moment van puur genot is.
Lunchmenu
Van woensdagmiddag tot en met vrijdagmiddag kan je kiezen voor onze middaglunch (behalve op feestdagen).
De gerechten worden aangepast aan het marktaanbod en worden je aan tafel voorgesteld.
Voorgerecht
____
Hoofdgerecht
____
Koffie
€30 per persoon
€45 per persoon met aangepaste wijnen
Geuzenmenu
Onderstaande menu is verkrijgbaar tem 13 februari 2025.
*** Open ravioli met zeevruchten en kreeft
____
Grietfilet en buikspek, zalf van butternut pompoen
____
Presa de lomo Duroc, shiitakes, pastinaak, tijm ardappeltjes
____
Sablé Breton, pecan, chocolade macaron, mousse van chocolade
OF
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (supplement €7)
Romariz port 20y (suppl €13)
Prijs 4-gangen: €60 per persoon
Prijs 4-gangen met aangepaste wijnen: €85 per persoon
Prijs 3-gangen (zonder ***): €50 per persoon
Prijs 3-gangen (zonder ***) met aangepaste wijnen: €70 per persoon
MENU'S ZIJN STEEDS VOOR ALLE TAFELGENOTEN.
Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht.
Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen.
V A L E N T I J N S M E N U
Onderstaande menu is verkrijgbaar op 14, 15 en 16 februari 2025.
Roodbaarsfilet, geconfijte venkel, groene asperges, witte wijnsaus
____
Skrei kabeljauw, jonge spinazie, trostomaatjes, sausje van Savora mosterd
____
Kalfsfilet en zwezerik, oesterzwam, crème van artisjok, jonge wortel
____
Nougat glacé, red velvet biscuit, sorbet van framboos
OF
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (supplement €7)
Romariz port 20y (suppl €13)
Prijs menu all-in : €105 per persoon
(glaasje Marquise de Moulbaix, aangepaste wijnen, waters en koffie)
MENU'S ZIJN STEEDS VOOR ALLE TAFELGENOTEN.
Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht.
Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen.
Onderstaande menu is verkrijgbaar van 19 februari tem 17 april 2025.
Roodbaarsfilet, geconfijte venkel, groene asperges, witte wijnsaus
____
*** Skrei kabeljauw, jonge spinazie, trostomaatjes, sausje van Savora mosterd
____
Kalfsfilet en zwezerik, oesterzwam, crème van artisjok, jonge wortel
____
Geuzendessert
OF
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht (supplement €7)
Romariz port 20y (suppl €13)
Prijs 4-gangen: €60 per persoon
Prijs 4-gangen met aangepaste wijnen: €85 per persoon
Prijs 3-gangen (zonder ***): €50 per persoon
Prijs 3-gangen (zonder ***) met aangepaste wijnen: €70 per persoon
MENU'S ZIJN STEEDS VOOR ALLE TAFELGENOTEN.
Aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht.
Gezelschappen vanaf 8 personen vragen wij vriendelijk het menu te nemen.
Start the weekend
Op vrijdagavond kan je in het Geuzenhof genieten van een 3-gangen verrassingsmenu. Deze menu start met een glaasje cava en aperitiefhapje, 3-gangen met huiswijnen en waters en eindigt met koffie en versnaperingen. De gerechten worden je aan tafel voorgesteld.
Prijs: €70 all-in per persoon
Wees er zeker van dat je je plaatsje reserveert voor deze unieke ervaring door te vermelden dat je voor het "Start the weekend" menu komt.
Aanpassingen aan het menu zijn niet mogelijk, tenzij vooraf besproken allergieën. Alle menukeuzes gelden voor het gehele gezelschap en reserveren is enkel mogelijk minstens 24 uur van tevoren.
À la carte
Van verfijnde voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en desserts, onze à la carte biedt voor elk wat wils.
Mini-garnaalkroketjes (4 stuks pp) €12
Kabeljauwvingers met verse tartaar (2 personen) €16
In panko gepaneerde nobashi garnaal met sweet Asian chili saus (4 stuks) €14
Mini-kroketjes van varkenswang met mosterdsaus (4 stuks) €14
Crunchy sushi, wasabi, soya (6 stuks) €18
Shrimp pil pil (heet pannetje met shrimps in pittige knoflookolie) (8 stuks) €18
Carpaccio van blauw wit met truffelmayonaise €18
Carpaccio van rund 'Asian Style (chili, pinda, Thaïse basilicum) €20
Carpaccio van blauw wit met truffelmayonaise €18
Carpaccio van runds 'Asian Style' (chili, pinda, Thaise basilicum) €20
Huisgemaakte garnaalkroketjes 'klassiek' €24
Patatje uit de Lambroek met grijze Noordzeegarnalen, Isigny room en bieslook €25
Tataki van tonijn met komkommer, limoen en wakamé €22
Op ravioli van knolselder, zeevruchten en kreeft €24
Gamba, kruidenboter, slaatje €29
Grietfilet met buikspek, zalf van butternut pompoen €27
VEGETARISCH
Risotto met boschampignons €24
Carpaccio van rode biet, feta, rucola €22
* Maximum 3 verschillende voorgerechten per tafel.
* Vanaf 8 personen vragen wij het menu te kiezen.
* Verwittig ons bij reservatie i.v.m allergieën, zodat wij voor een aangepast alternatief kunnen zorgen.
Noordzeetong 'meunière' met slaatje en verse frietjes €42
Kort gebakken tonijn met lauwe groentensalade en sojadressing €38
Grietfilet met buikspek, zalf van butternut pompoen, kasteelaardappeltjes €35
Gamba met kruidenboter, slaatje, krieltjes €46
Onze unieke rundstartaar aan tafel bereid €29
Tagliata van rund met tomaat, balsamico, parmezaan en rucola €38
Ierse ribye met béarnaise- of peperroomsaus en verse frietjes €42
Presa de lomo Duroc, shiitakes, pastinaak, tijm aardappeltjes €35
Tzay met wokgroentjes, sojadressing, koriander en krieltjes €29
(vegi, 100% plantaardige variant van kip op basis van soja, gluten- en lactosevrij)
* Maximum 3 verschillende hoofdgerechten per tafel.
* Vanaf 8 personen vragen wij het menu te kiezen.
* Verwittig ons bij reservatie i.v.m allergieën, zodat wij voor een aangepast alternatief kunnen zorgen.
Dame Blanche €12
Dame Blanche mini (1 bolletje) €7
Sabayon met grand-marnier en een bolletje vanille-ijs (vanaf 2 personen) €24
Café glacé €11
Coupe Colonel, maar dan met onze home made Limoncello €12
Appeltaartje, crème van Baileys €13
Mini boules de Berlin (4 stuks) to share €12
Kaasbordje van onze kaasmeester Michel Van Tricht €13
Dessert uit het Geuzenmenu €11
Gezellig tafelen
Reserveer nu
Wil je lunchen of dineren in een gezellig en uniek kader? Reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest. Reserveer hier en ontvang onmiddellijk een bevestiging in je mailbox (check ook je spam).
Reservaties voor brunches, eat & dance, kreeftenweekend en feestdagen zijn online NIET mogelijk. Gelieve hiervoor te reserveren via mail michael@geuzenhof.be of via telefoon 09 369 80 34.
Geef een culinaire verrassing cadeau