Goed gecoördineerd teamwork zegt alles over wie we zijn

Bij het Geuzenhof geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Ons team vormt de kern van alles wat we doen: van het creëren van heerlijke gerechten tot het verzorgen van onvergetelijke evenementen.

Elk lid van ons team brengt unieke vaardigheden en passie voor gastvrijheid mee, waardoor we een ongeëvenaarde ervaring kunnen bieden aan onze gasten. Door nauw samen te werken en te streven naar perfectie in elk detail, streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen en blijvende herinneringen te creëren voor iedereen die het Geuzenhof bezoekt.

Of het nu gaat om het plannen van een intiem diner, een sprankelend trouwfeest of een grootschalig bedrijfsevenement, ons team staat klaar om uw visie tot leven te brengen met toewijding, professionaliteit en een vleugje magie. Ons goed gecoördineerde teamwork is niet alleen een weerspiegeling van onze kunde, maar ook wie we zijn: een hecht, gepassioneerd en gastvrij team dat er alles aan doet om jouw ervaring bij het Geuzenhof onvergetelijk te maken.

Ons team

Sylvie

Zaakvoerder

Zaakvoerder sinds 2008.
Hospitality isn't chemistry, it's a balance out of passion, heart & soul. Lover, best friend, partner in crime en zakenpartner van Michael. Sinds 2004 vormen wij een perfecte tandem. Doggy mom van Babette, the cocker spaniel. Je mag mij altijd wekken voor een zeevruchtenschotel, verder is mijn slaap heilig. Oh jawel, je mag mij altijd wekken om op vakantie te vertrekken! Ik lust echt geen spruitjes en rode biet, maar als het op mijn bord ligt op restaurant eet ik het wel flink op. Ik ben helemaal geen dessertliefhebber, geef mij maar liever extra hapjes ipv dessert. Always in the mood voor een wijntje, gin tonic, Picon witte wijn of Campari tonic. Ik ben verzot op de Thaise keuken, verder ben ik ook fan van de Libanese en Indische keuken, maar een lekker Belgisch frietje is ook oh zo lekker. Ik kom tot rust tussen de dieren en in de natuur en geniet ontzettend van een mooie zonsondergang. Als emokipje kan je mij wel eens betrappen op het wegpinken van een traantje bij het aanhoren van een mooie speech of tijdens de openingsdans van ons trouwkoppel.

Michael

Zaakvoerder

Zaakvoerder sinds 2008.
Sinds mijn studentenperiode ben ik actief in de horeca. Als Lierenaar volgde ik de liefde richting Oost-Vlaanderen en sinds 2008 leiden Sylvie en ik, tesamen met ons gedreven team, het Geuzenhof met passie. Je kan mij in de zomer vinden aan de GreenEgg en met een Duvel in de hand of met een lekker flesje wijn erbij. Oosterse keuken is mijn dada. Lekker eten en mooie reizen staan steeds op onze agenda. De zon zoeken we graag op in Estepona (Zuid-Spanje), onze 2e thuis Casa El Rey - Alcazaba lagoon (volg ons gerust op Facebook en Instagram).

Franky

Chef

Teamlid sinds 2009.
Oostendenaar en kleinzoon van een zeevisser. Mijn vrije tijd besteed ik aan koken, tafeltennis en pannenkoeken bakken met mijn kleinkindjes Jane & Julian. Ik ben een grote dierenvriend. Van de Indische keuken ben ik geen fan gezien de overheersende smaak van komijn die mij niet ligt. Tijdens mijn vakanties bezoek ik alle lokale marktjes waar ik graag lokale producten proef en deze nadien graag meeneem in mijn recepten.

Ben

Sous-Chef

Teamlid sinds 2015.
Ik ben geboren in Dendermonde. Ik sta bekend als een teamspeler en altijd enthousiast. Voor mij is eten en drinken niet alleen een noodzaak, maar eerder een passie. Hoewel ik echt geen fan ben van zeekomkommer, LOL, moet ik toegeven dat ik eigenlijk alles graag lust. Na een hectische week ontspan ik graag met een verfrissend biertje, of twee, of drie ...

Jan

Kelner

Teamlid sinds 2017.
Doggy daddy van Mechelaars Lola en Playboy. Ik ben gevoelig en warm qua karakter en geniet van het contact met onze klanten en de band die ik ondertussen met onze vaste klanten kon opbouwen. Ik ben altijd in de mood voor een leuk feestje en dans dan ook graag! In mijn vrije tijd trek ik graag naar de zon, maar ik kan evengoed genieten van snowboarden (en après ski LOL).

Jurgen

Kelner

Teamlid sinds 2021.
Wat begon als 'extra' tijdens het weekend, groeide uit tot een passie voor horeca, waardoor ik mijn hobby tot mijn beroep wilde maken. Tegenwoordig werk ik fulltime bij het Geuzenhof team. Mijn enthousiasme bij aankomst op het werk is ongeëvenaard en altijd vergezeld van een luid 'Joehoeeeeeeeee', vandaar mijn bijnaam Jurgen Joehoe. In 2016 organiseerden mijn man Kristof en ik een 1001 nachten trouwfeest in het Geuzenhof, een dag om nooit te vergeten. 
Ik ben altijd de laatste die het feest verlaat, zelfs tot in de vroege uurtjes. Mijn levensmotto is: 'Hang zelf de slingers op en vier het leven'. 
Als fervent dierenliefhebber ben ik ook overtuigd vegetariër.  

Mario

Maître Feestzaal

Teamlid sinds 2008.
Wat 35 jaar geleden begonnen is als een hobby werd mijn passie. Klanten een goed gevoel kunnen geven tijdens en na hun feest ... Zalig! Mijn ervaring en kennis te kunnen delen met jonge mensen die opstarten in de horeca, ook dit maakt mij gelukkig. In mijn vrije tijd sta ik te springen voor een ritje op mijn Vespa. Ik ben dan ook al sinds kindsaf een Italië fan en vertoef er elk jaar enkele weken aan het Gardameer. La mia passione e il mio amore per la cucina e la vita italiana is de rode draad in mijn leven ...

Komt hier binnenkort jouw foto?

Bekijk onze vacatures

Mario, Jurgen, Jan, Elke, Christophe, Michael, Emiel, Elena, Stefanie, Maud, Delfien, Laurens, Lily, Febe, Marie, Ruth, Kaat, Benjamin, Olena

Zaalteam

Franky, Ben, Kaspar, Rob, Elke

Keukenteam

Dana, Zyhra, Sonila, Anila, Sphresa, Kathleen, Blerta, Fatmira, Kateryna

Cleaningteam