Vier de feestdagen in het Geuzenhof!

De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn. Wij nodigen u van harte uit om deze bijzondere periode samen met ons te vieren in het Geuzenhof. Laat u betoveren door de magische sfeer, geniet van culinaire hoogstandjes en beleef onvergetelijke momenten met uw dierbaren.

Kerstdag
Woensdag 25/12

Ons Kerstdagmenu wordt geserveerd in ons restaurant, enkel tijdens de middag.

 

Open ravioli van knolselder, kreeft en zeevruchten, schaaldierenjus

____

Grietfilet, buikspek, butternut en aardpeer, Avruga kaviaar

____

Filet van hert, winterse groentjes, aardappelflan met truffel, jus van vlierbloesem

____

Kerstdessert

 

4 gangenmenu: all-in : €115 per persoon

(glaasje champagne, aangepaste wijnen en waters aan tafel, frisdranken, koffie met versnaperingen)

WIJ ORGANISEREN OP DIT MOMENT OOK EEN KERSTBRUNCH. 
De formule vindt u onder de knop 'EVENTS'.

Oudejaarsavond
Dinsdag 31 december

Wij verwachten jullie stipt om 19u : 

Glaasje Champagne om te starten :

Open ravioli van knolselder, kreeft en zeevruchten, schaaldierenjus

____

Grietfilet, buikspek, butternut en aardpeer, Avruga kaviaar

____

Consommé van bosduif, boschampignons

____

Filet van hert, winterse groentjes, aardappelflan met truffel, jus van vlierbloesem

____

Sylvesterdessert

____

Koffie met versnaperingen

 

Champagne om 24u om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten Dranken (behalve bubbels en sterke dranken) tot 04u begeleid door onze DJ

  Formule all-in met DJ tot 04u: €185 per persoon

Tijdig reserveren is de boodschap!!! Uw reservatie is bevestigd na telefonische reservatie en betaling van het volledige bedrag op rekening van Symi BV BE65 7330 4807 9896 met vermelding van naam en aantal personen van reservatie. 1 betaling per gezelschap.

Afhaalgerechten

Op Kerstavond en Oudejaarsavond kan u het volgende menu afhalen.

Open ravioli met zeevruchten, kreeft
____

Grietfilet, buikspek, zalf van butternut
____

Hertekalffilet, pastinaak, spruitjes, veenbessen
____

Verrassingsdessert
Prijs menu : 65€

Supplementen :
Consommé van bosduif : 17€ /liter
6 oesters natuur : 18€
6 gegratineerde oesters : 24€
Dip van paling en kruidenkaas met crackers : 24€ per 4 persoon
4 kabeljauwvingers met huisbereide tartaarsaus : 12€
4 mini-garnaalkroketjes : 12€

Homemade limoncello 70cl : 33€
Onze G-gin 70cl : 48€
Andere dranken te verkrijgbaar op aanvraag

Afhaling 24/12, te bestellen vóór 19/12
Afhaling 31/12, te bestellen vóór 26/12 

Bestellingen enkel via michael@geuzenhof.be